Boataffair

Boataffair je firma osnovana u Švajcarskoj 2017. godine, sa osnovnom idejom da pomogne ljudima koji imaju svoj brod i želeli bi da boravak na njemu “razmene” za boravak na nekom drugom brodu / jedrilici, na nekoj drugoj lokaciji, i to besplatno!

Dakle, imate svoj brod u Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj… a hteli bi da iskustvo plovidbe osetite u Južnoj Africi, Australiji, Španiji… možete da birate 25 država sveta, pri čemu se broj vlasnika pa samim tim i broj država stalno povećava.

Kako to zapravo funkcioniše? Provešćemo vas kroz 4 laka i jednostavna koraka:

  1. Na sajtu boataffair.com izaberite paket koji vam odgovara (Starter / Classic / Premium) i započnite besplatnu probu, odnosno period za testiranje. Već ste na ovaj način lako, brzo i bez rizika pristupili globalnoj zajednici vlasnika brodova.
  2. Sada možete “ulistati” svoj brod, navodeći specifikaciju broda, kratak opis i nekoliko lepih fotografija koje će zainteresovati druge vlasnike da stupe sa vama u kontakt oko razmene brodova.
  3. Kada ste ulistali svoj brod za razmenu, možete kroz opciju “Search” tražiti druge brodove za razmenu. Takođe, na “Boat community” stranici možete iskazati svoju nameru da biste razmenili boravak na brodu, kako bi i drugi vlasnici to lakše saznali:boataffair.com
  4. Kada ste našli šta vam se dopada, počnite “chat” sa drugim vlasnicima preko “Boataffair messenger”-a. Kada ste spremni da odete i korak dalje, jednostavno kliknite na “swap request” formular da bi iskazali svoj interes za razmenu.

Zaista je jednostavno i vredi probati. Samo jedan klik vas deli od nezaboravnog odmora, zabave, avanture… tokom plovidbe za koju niste ni sanjali da možete da ostvarite: boataffair.com

Na ovoj platformi ćete takođe naći i odgovore na sva pitanja koje možda imate:

  • Kako se “verifikuju” vlasnici brodova?
  • Šta se dešava sa osiguranjem broda?
  • Kakvi su uslovi otkazivanja razmene?
  • Kako dobijam informaciju da je neko zainteresovan za moj brod?
  • ITD ITD